Horst Gezond
Action Changes Things

 Optimale Sportprestaties 

Of dat je nu een gelegenheid, amateur- of beroepssporter bent, uw lichaam heeft te maken met perioden an inspanning en herstel. Horst Gezond helpt sporters en actieve mensen om in hun behoefte aan extra voeding en herstel te voorzien. De wetenschap die zich bezighoudt met sportvoeding is gecompliceerd en vaak ondoorzichtig, maar het wordt begrijpelijk gemaakt als men uitgaat van vier basis componenten: Brandstof innemen, brandstof bijvullen, herstel en renovatie.

Horst Gezond biedt producten die helpen bij het innemen en bijvullen van brandstof, het herstel en de renovatie. Onze producten bevatten gemakkelijk op te nemen en te verteren koolhydraten, eiwitten en essentiële vetzuren. Allemaal nodig om het lichaam te helpen tijden het leveren van topprestaties. Wilt u de grenzen an uw kunnen ontdekken, maak Horst Gezond dan onderdeel van uw topprestatie. 

Wist u dat...

  • Koolhydraten de direct beschikbare brandstof is voor de spieren?
  • Proteine assisteert bij het herstel en renovatie door de spieren te helpen bij het behoud van de spiermassa?
  • Antioxidant-voedingsstoffen uw hersteltijd korter kunnen maken?
  • Meteen na de inspanning het innemen van koolhydraten het belangrijkst is voor je spieren?
  • Goede hydratering en koolhydraten inname het belangrijkst zijn tijden de inspanning?
  • Isotonische dranken ervoor zorgen dat uw lichaam sneller en optimaal gehydrateerd wordt?


We een nieuwe uitdaging hebben genoemd Challenge Level 10

Wordt de beste versie van jezelf en maak dit waar samen met je persoonlijke coach in 90 dagen? Er zijn zelfs nog leuke prijzen mee te winnen, maar de mooiste prijs is toch wel het behalen an je eigen gewenste resultaat! Meer info dat kan, ga eens naar:  http://www.herbalifeactive.nl/veravan-der-sterren