Horst Gezond
Action Changes Things

Waarom FitCheck 

Voor het stuk ‘voeding’ binnen mijn begeleiding heb ik in 2014 gekozen voor Herbalife vanwege de zuiverheid van het bedrijf en de producten. Tevens biedt Herbalife op een laagdrempelige manier datgene waarnaar veel mensen op zoek zijn: vitaliteit en kwaliteit van leven.

Steeds meer mensen kampen met allerlei klachten zoals vermoeidheid, ontevredenheids-gevoel, hoofdpijn, darmklachten, zwaarmoedigheid, burn-out verschijnselen, et cetera. Voeding kan enorm van invloed zijn op de balans in ons lichaam. De Herbalife FitCheck is bedacht om mensen op een zeer laagdrempelige manier inzicht te geven in de balans binnen hun lichaam en wat vragen hieromtrent te kunnen uitlichten.

De FitCheck belicht de huidige ‘stand van zaken’ en geeft aan waar eventueel aan gewerkt kan worden, als iemand daarvoor open staat. De bedoeling is dat iemand, door de juiste keuzes te maken, weer goed in zijn/haar vel komt te zitten waardoor positiviteit meer ruimte krijgt.

De FitCheck is ook mogelijk voor groepen: wel zo gezellig!
Bijvoorbeeld voor collega’s, of vriend(inn)en die samen aan de slag willen. 

Hoe werkt de FitCheck

Je krijgt een persoonlijke bodyscan (totale lichaamsmeting) via de handen en de blote voeten, waarvan de uitslag op het FitCheck Formulier wordt ingevuld. De meting duurt slechts enkele minuten. Hierna volgt een korte presentatie aan de hand waarvan je jouw eigen meetgegevens kunt volgen. Met jouw eigen inzichten waar er mogelijk iets verbeterd kan worden. Of niet, als je 100% tevreden bent.

Wat bijvoorbeeld duidelijk naar voren komt is jouw metabolische leeftijd die jij, gebaseerd op de meetgegevens, hebt. Zijn de meetgegevens in orde, zal de metabolische leeftijd jouw werkelijke leeftijd benaderen, of zelfs lager uitvallen. Wanneer jouw lichaam niet in balans is, zal de metabolische leeftijd dit aangeven door hoger uit te vallen. In het laatste geval geeft dit een signaal dat er verbeterpunten zijn.

Na ongeveer een halfuurtje weet jij hoe het er bij jou ‘voor staat’ op fysiek gebied. Je mag vervolgens zelf de keuze maken om een stap te zetten, of het zo te laten zoals het is. In ieder geval heb je dan een kijkje ‘in jouw eigen lichaam’ gekregen.

Try Out Pakket

De eerste stap die je zou kunnen nemen is het Try Out pakket. Het Try Out pakket kan worden ingezet op verschillende manieren: 2,3,4, of 6 dagen. Dat is afhankelijk van jouw verhaal en jouw doel.

Na het Try Out Pakket

Als je na het Try Out Pakket hebt ervaren dat je baat hebt bij de coaching en het product, kan je ervoor kiezen door te gaan met een persoonlijk-op-maat-programma. Elk programma bestaat uit verschillende voedingssupplementen en kruiden die voor jou van toepassing zijn, met mijn toegewijde coaching op het gebied van Gezonde Actieve Leefstijl.

Het programma wordt gepersonaliseerd tot we de juiste balans hierin gevonden hebben. Dit, omdat ieder lichaam andere wensen heeft. Vaak willen we dat zelf graag invullen, maar ons lichaam bepaalt zelf waar het de aandacht naartoe laat gaan. Hierdoor stellen we ons lichaam namelijk in staat het zelfherstellend vermogen ‘aan te zwengelen’. Zodra ons lichaam (weer) doet wat het moet doen, gaat het vóór ons werken in plaats van tegen ons. En dat merken we in hoe we ons voelen: ons humeur, onze werkvreugde en onze weerstand.

De kosten voor een maandprogramma lopen uiteen. Wederom is dit afhankelijk van jouw verhaal (waar kom je ‘vandaan’ qua gezondheid) en jouw doel (wat wil je bereiken op gezondheidsgebied). Je bepaalt uiteraard zelf wat je wil en er is op geen enkel moment een verplichting aan verbonden.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op.