Horst Gezond
Action Changes Things

Werkwijze Horst Gezond

Horst Gezond is een bedrijf dat zich bezig houd met de algehele gezondheid. Het biedt de cliënt twee diensten aan. Enerzijds voor verbetering van de voeding en anderzijds ter verbetering en versterking van het bewegingsapparaat (spieren en gewrichten).

Bewust Fitter Leven is het motto van Horst Gezond. Daarmee bedoel ik de bewustwording van voeding, levensstijl en beweging.

Als coach begeleid ik mijn cliënten bij het behalen van hun doelen.Ik werk daarbij met de producten van Herbalife. Een van mijn producten is Level 10. Hierbij leer ik de cliënten opnieuw te kijken naar hun eetgedrag, voeding en voedingspatroon. Het is een cursus voor iedereen die wil:

  •   Afvallen 
  •   Aankomen 
  •  Meer energie wil/nodig heeft 
  •  Sport-prestaties wil verbeteren. 

Daarnaast help ik mijn cliënten bij het verbeteren van hun gezondheid.  Het is Samen Leren Lachen & Leunen! Natuurlijk begeleid ik ook cliënten 1 op 1.

Door nu te investeren in uw lichaam en gezondheid kunt u in de toekomst langer en vitaler genieten van het leven. Dat wilt u toch ook!

U kunt vrijblijvend een afspraak met mij maken voor een gratis lichaams- & voedingsanalyse. Tijdens deze analyse krijgt U:

  1. uitleg over de relatie tussen voeding en welzijn
  2. lichaamsanalyse
  3. analyse voedingsgewoonte
  4. vrijblijvend voedingsadvies

Graag tot ziens! 

Vera van der Sterren