Horst Gezond
Action Changes Things

Wij zijn een bedrijf welke gespecialiseerd is in advies en begeleiding in voeding, beweging en een gezonde leefstijl. Onze kracht zit in 1 op 1 begeleiding. De client ontvangt van de voedingscoach een persoonlijk plan. 

Het is onze passie mensen te helpen aan een beter kwaliteit van leven. Veranderingen in levensstijl hebben vaak grote gevolgen voor de gezondheid. Dit vraag om intensieve begeleiding. De balans tussen gezonde leefgewoonte en goed uitgebalanceerde voeding is hierbij erg belangrijk. Voor zowel jong, oud of sporters is goede voeding de motor voor een actief leven!

Horst Gezond werk samen met verschillende partijen. Zo werkt zij samen met supermarkt Plus Lucassen. Wij mogen mensen bewust maken wat gezond uitgebalanceerd ontbijten voor ze kan doen. Dit gecombineerd met het juiste eetpatroon kan zoveel goed doen. Erover praten is een ding, zelf ervaren is veel beter. Wilt u het een keertje vrijblijvend ervaren wat 6 dagen uitgebalanceerd ontbijten voor u doet? Ga dan naar www.gezondontbijtpromotor.nl.

Tevens werken we samen met de Gezondste Regio 2025, Parttimethuiswerken.nl, gratisbuitensporten.nl en met verschillende huisartsen. 


Over Ons.

Horst Gezond werkt graag samen om Horst aan de Maas de gezondste regio 2025 te maken. Om dit te bereiken is niet alleen de eetgewoonten maar ook de levensstijl heel belangrijk. Veranderingen in levensstijl hebben vaak grote gevolgen voor de gezondheid. Dit vraag om intensieve, persoonlijke begeleiding. De balans tussen gezonde leefgewoonten en goede voeding is hierbij zeer essentieel. 

Een begin maken van een verandering is voor vele mensen vaak moeilijk. Vandaar dat u persoonlijk persoonlijk begeleidt wordt. Want wat voor de een werkt, wilt nog niet voor een ander gelden. Ook is het belangrijk om de eerst weken goed te monitoren hoe alles verloopt en hoe u zich voelt. 

Van daaruit wordt er gewerkt om uw levensstijl zo een beetje aan te passen, zodat het u eigen wordt en het geen moeite kost om meer energiek en vitaler te zijn. 

      

               Werkwijze Horst Gezond                    Lichaamsanalyse  
 

Ontbijt Promotor


Horst Gezond staat voor een uitgebalanceerd ontbijt en alles wat hiermee te maken heeft. 

- Uitgebalanceerd ontbijten 

- Ontbijtcheck  


 


Voeding en Welzijn